مدیریت پیمان

مدیریت پیمان

آیا میدانید مدیریت پیمان چیست؟ در رابطه با مراحل مدیریت پیمان، مزایا و کاربرد آن چه اطلاعاتی دارید؟ مدیریت پیمان زیر شاخه رشته عمران است که مربوط به مرحله اخذ قرارداد توسط پیمانکار و مهندس اجرا خواهد بود. در واقع در این مرحله اختیاراتی به پیمانکار واگذار می گردد. شرکت بلند باروی تهران در ادامه در رابطه با مدیریت پیمان شرایط و قوانین مزایا و اهمیت آن توضیحاتی را در اختیار شما عزیزان قرار خواهد داد.

مدیریت پیمان همانطور که از نامش بر می آید، روشی است که در آن کارفرما یک شرکت،یک شخصی را تعیین می کند تا مدیریت اجرای یک پروژه را بر عهده گیرد بنابراین تعیین روش های اجرای پروژه و تعیین چارت سازمانی و استخدام نیرو ها بر عهده ی پیمانکار است.در این روش پیمانکار یا متخصص بابت مدیریت پروژه درصدی از هزینه های انجام شده را دریافت می کند.این هزینه ها معمولا شامل هزینه ی تهیه موارد قرارداد و هزینه ی اجرا می باشدولی قبل از هزینه های صورت گرفته باید توافق طرفین در نظر گرفته شود،این پیمان به سود طرفین می باشد چون کارفرما هیچ بالاسری (سود) به پیمانکار پرداخت نمی کند فقط هزینه ی موارد لازم در قرارداد، مدیریت طرح ، نیروی انسانی و ماشینی را پرداخت می نماید، بنابراین در هزینه ی پیمان صرفه جویی می شود.

مدیریت پیمان و انواع آن

در پروژه های عمرانی با اصطلاحات بسیار زیادی سر و کار . یکی از این اصطلاحات بسیار پرکاربرد مدیریت پیمان است در واقع مدیریت پیمان یک روش خاص و کاربردی محسوب می شود. در این روش کارفرما، شرکت یا حتی شخص مورد نظر مدیریت اجرای پروژه را برعهده می‌گیرد. بر همین اساس تمامی روش های اجرایی پروژه، استخدام نیرو و… تماما بر عهده پیمانکار خواهد بود. در مدیریت پیمان شخص مدیر قرارداد با حق الزحمه معینی شروع به کار می کند. روش مدیریت پیمان مهمترین مرحله در پروژه های عمرانی است و یک مدیر پیمان بایستی تخصص کافی در زمینه های مربوطه داشته باشد‌. مدیر بایستی از توانایی تحقیق و همچنین تفکر انتقادی برخوردار گردد. در واقع یک مدیر پیمان دارای چنان اطلاعات و تخصصی است که بتواند درک کاملی از قراردادها داشته باشد.

فهمیدن زبان قرارداد، انجام پروژه روند کاری آن و ارتباط بین تمامی مراحل از مهم ترین مهارت های مدیریت پیمان خواهد بود. نوع سازه، مدت زمان پروژه و شرایط و قوانین همگی تعیین کننده ها هزینه های مدیریت پیمان خواهند بود. شما بایستی برای قرارداد پیمانکاری نکات بسیار زیادی را مورد توجه قرار دهید. مرحله مدیریت پیمان نیز با رعایت استانداردها و اصول و قوانین خاصی صورت می گیرد. شخص مدیر بایستی تابع قوانین مقررات ملی باشد. قراردادی که بین پیمانکار و کارفرما بسته می شود تمامی شرایط و قوانین در آن درج خواهد شد و پیمانکار بر اساس آن تمامی مراحل را سپری می کحد.

مزیت همکاری با شرکت مدیریت پیمان

مدیریت پیمان به عنوان یکی از فرآیندهای مهم در پروژه‌های عمرانی محسوب می‌شود‌ طی این فرآیند و بر اساس قرارداد خاصی مراحل عمرانی به شخص پیمانکار یا مدیر واگذار می گردد. پروژه مدیریت پیمان توسط شرکت‌های مدیریت پیمان انجام می‌شود. انتخاب یک شرکت معتبر با سابقه درخشان و تخصص بالا اهمیت بسیار زیادی دارد. از آنجایی که پروژه های عمرانی شامل پروژه‌های عظیمی هستند، بایستی تجربه و مهارت کافی را در این زمینه داشت. همکاری با شرکت های قدرتمند و مهندسین با تجربه نیز در این زمینه توصیه می‌شود. قطعا که شرکت های معتبر با مهندسین کارکشته می توانند مشاور بهتری در زمینه مدیریت پیمان برای شما عزیزان باشند. شرکت بلند بارو بزرگترین سایت پروژه های عمرانی در کشور است. سایت سالهاست که در زمینه طراحی اجرا، تحویل پروژه های عمرانی به کاربران مشاوره می دهد و همچنین در این زمینه با آنها همکاری دارد.

ناگفته نماند که این سایت جدا از اینکه به عنوان قدرتمندترین شرکت مهندسی در کشور است، هزینه همکاری و مشاوره مهندسین آن بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. همکاری با شرکتهای معتبر مدیریت پیمان نظیر شرکت سایت بلند باروی تهران دارای مزیت‌های بسیار زیادی است که شامل:

  • مدیریت پیمان به عنوان مهمترین مرحله است و قدرت تصمیم‌گیری بالا در این گام اهمیت بسیار زیادی دارد؛ پس بهترین شرکت مدیریت پیمان قدرت تصمیم‌گیری بالایی خواهد داشت.
  • داشتن تجربه و مهارت از مهمترین پارامترها و مزیت های شرکت مدیریت پیمان به شمار می‌رود. قطعاً که تجربه بر گرفته از مشاورین متخصص و کاربلد خواهند بود.
  • شرکت‌های مدیریت پیمان می توانند تمامی نقاط ضعف کار را پیدا کرده و جهت اصلاح آن اقدامات لازم را انجام دهند؛ همچنین این شرکت ها با همکاری کارفرما می توانند تعامل خاصی به وجود بیاورند.
  • داشتن روحیه و قدرت انگیزه بسیار بالا از دیگر مزیت های مهم شرکت های مدیریت پیمان به شمار می رود.

انواع قرارداد مدیریت پیمان

مدیریت پیمان شامل فرآیندی است که برخی از مراحل پروژه های عمرانی طی این قرارداد به شخص مدیر و پیمانکار واگذار می شود. از زمان قرارداد، شخص مدیر موظف است تا بر اساس وظایفی که برعهده گرفته اقدام به انجام وظایف خود کند. ساخت و ساز به عنوان یکی از مهمترین فعالیت هایی است که همانند سایر عملیات ها قوانین و ضوابط خاص خود را خواهد داشت. در مرحله اجرا تمامی فعالیت هایی که لازم به اجرا است، توسط شخص مدیر پیمان بر اساس قرارداد مدیریت پیمان انجام می شود. مدیریت پیمان سندی است که طی آن کارفرما مدیریت اجرای یک پروژه را به شخص مدیر پیمان که می تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد، واگذار کند. مدیریت پیمان مزیت های بسیار زیادی دارد که سرعت بخشیدن کار مهمترین آن خواهد بود. قرارداد مدیریت پیمان خود شامل قراردادهای بسیار مختلفی است که عبارتند از:

  • قرارداد ساخت و توسعه شامل قراردادی است که اختیارات پیمانکار در مراحل مختلف پروژه تعیین خواهد شد. پرداخت ها با در نظر قرار دادن درصد پیشرفت انجام می شود.
  • قرارداد مهندسی تامین تجهیزات شامل مرحله اجرای پروژه است که به پیمانکار واگذار می شود. در این مرحله مسئولیت مدیریت اجرا و همچنین کنترل کیفی پروژه به عهده پیمانکار خواهد بود.
  • قرارداد طراحی و ساخت از دیگر قرارداد هایی است که ساخت پروژه و طراحی آن بر عهده پیمانکار خواهد بود.
  • قراردادهای مدیریتی نظیر مدیریت پروژه پروژه‌ای است که پیمانکار به عنوان مدیر پروژه اقدامات لازم را انجام می دهد. در واقع مدیر پروژه نیز تمامی فعالیت ها نظیر تجهیزات، کارگاه سرمایه‌گذاری، امور بازرگانی و غیره را به تنهایی انجام میدهد.
  • قرارداد سنجشی نوع دیگری از قرارداد مدیریت پروژه است. قرارداد سنجشی به صورت تخمینی بوده و قیمت در پایان کار مشخص می ‌شود.
  • قرارداد دائمی در مدیریت پیمان شامل قراردادی است که صرفه جویی در هزینه مناقصه و سرعت عمل کار در آن می تواند طی مرحله کار منعقد گردد.
برای مشاوره تماس بگیرید
  • مشارکت در ساخت

      از طرفی دیگر پیمانکار هزینه ای بابت اجرا پرداخت نمی کند و تعهدات را بر عهده نمی گیرد و فقط به خاطر تخصص در مدیریت سودی به صورت درصدی از کل هزینه ها دریافت می دارد.سرعت و کیفیت ساخت پروژه در این روش نسبت به روش های دیگر بالاتر است.در صورتی که پیمان مدیریت در اواسط فاز طراحی و یا زودتر به کار گرفته شود،با ادغام شدن درون تیم طراحی و هماهنگی با تیم طراح قادر خواهد بود تجربیات و مهارت های مربوط به ساخت را در طراحی ها اعمال نمایدتا منجر به کاهش زمان،هزینه ها،اجرایی شدن بهتر طرح ها و افزایش امکان آنالیز مهندسی ارزش در مراحل طراحی و ساخت گردد.

      با توجه به اینکه نظارت بر عملیات اجرایی پیمانکاران ساخت بر عهده ی MC می باشد بنابراین معمولا نیازی به خدمات نظارتی مهندسین مشاور نیست.

      توانایی های ما

      معماری و دکوراسیون داخلی

      محوطه سازی

      بازسازی

      مقاوم سازی

      طراحی و اجرای روف گاردن

      تاسیسات برق و مکانیک

      طراحی سازه و معماری

      مدیریت پیمان

      مشارکت در ساخت

      ویلا سازی

      پروژه های عمرانی

      اقتصاد مهندسی

      از خدمات ما بازدید نمایید

      آخرین پروژه های انجام شده

      از خدمات ما بازدید نمایید
      0
      پروژه های برتر
      0
      نیروی کار حرفه ای
      0
      پروژه های در حال انجام
      0
      پروژه های انجام شده